26 oktober 2006

Online igen

Fast jag är bara online just nu. Sitter i skolan. Har haft håltimma sedan typ tio och har det till halv två eller nåt, för det visade sig att musikläraren (som pratar som Pelle Svanslös) är sjuk. Sucky sucky.
Men jag har fan inget att berätta... Jävla bajs.
Men men. Imorgon är det partajj. Kulkul. Fast jag borde inte dricka nåt tror jag. Har fått så himla torr hud, så jag är helt ledsen. Känner mig som värsta herpesbarnet. Helt jobbigt.
Anyways.
Det är värsta kort tid kvar. Ojojoj. Pirrimagen. Inte för festen, men för nåt annat. Har nämnt det tidigare. Massa pengar, men det får det vara värt.

Och jag vill videoblogga, men det är lite jobbigt, eftersom jag måste filma med kameran, och redigera på min dator och sedan ta med det till nån annan för att kunna ladda upp. Sucky sucky!

Jag fick skjuts från Linnéa efter föregående inlägg förresten. Hennes pappa satte cykeln på bilen, och skjutsade mig hem.

Jag fick skjuts i förrgår med : )
Jag var på väg hem, och eftersom det är på landet gick jag och sjöng (alltid lika pinsamt när man ser att någon hört en, fast det händer typ 8 procent av gångerna eller nåt), åså stannade jansson till och frågade om jag ville ha skjuts. Klart man vill : ) Helt bra!

Nääe, nu orkar jag inte sitta här längre... Får sätta mig i uppehållsrummet eller nåt.

Take Care!

Inga kommentarer: