07 augusti 2006

Göteborgskalas, födelsedagar och solbrännaaaaah!

Ojojoj. Dagarna bara svävar bort, och snart börjar väl skolan. Jag vet faktiskt inte, för jag har fortfarande inte fått nån info om det.
Har sovit väldigt mycket hos Anna och Magnus det sista, och är här nu också. Jag är ju hemma i Kållered. Trivs mycket bättre här än i FittFrölunda med långa bussresor överallt.
Funderar på om jag skrivit om när vi var hos Frida? Jaja. Vi var där i... Måndags?

Ah. Såg nu att jag skrivit om fram till i onsdags. Och torsdag... vad gjorde jag då?
Jag vet nog inte riktigt faktiskt. Åkte till Frölunda iallafall... Antar jag iallafall, för jag tvättade i Fredags (superspex :p) och sedan åkte jag hit, och på Lördag morrne var det tvätt som gällde igen, fast här denna gången. När detta var nästan klart rymde jag med Jessica till stan, där vi träffade Linda, och gick in på inter sport och stadium (haa haa) för att leta yogamattaväska åt Linda (eftersom hon fyller år på tisdag *partytuta och mössa*), men vi hittade ingen tyvärr. På vägen gick vi förbi tidernas troligen snyggaste gatumusiker. Eller ja, det var ett band, och sångaren var en sån jättecopycat av Johnny i Pirates. Mumma! Ville be honom Johnnyposa och ta kort på honom, men vi hade redan gått förbi då... Hejdåhej kärleken.
men hoppet var inte slut.
Linda stannade till på Macdonalds på kungsgatan när jag och Jessica knallade upp mot Café mekka, där vi köpte sallad, och sedan en bit kladdkaka att dela på. och killen på caféet var inte heller att leka med. Eller... Jo, det var väl det han var :p
Jag uttryckte mina känslor för honom högt och tydligt på uteserveringen, ovetandes om han stod bakom och typ torkade bord. Hupps!
Sedan åkte vi till frihamnen och satte oss i en grässluttning ihop med Munkedal-Punkedalsfolk (Martin hade ju snygga kompisar också) en stund innan vi åkte tillbaka till centralare Göteborg för att se Rikard Wolff på Kungstorget. Och OJ så bra han var. Minst lika bra som förra året på Liseberg. Mys och kärlek till den ljuva stämman från den ende sanna scar som någonsin kommer finnas. Aaah...
Sedan gick jag och Jessica mot Bananpiren (Linda hade åkt hem, för hon skulle bada) men vi stannade uppe på götaälvbron istället, för det var så mycket folk på piren. Sen kom Markus, Henke och Coffe, men de försvann rätt fort, och vi åkte till Kållered.
Idag vaknade jag när telefonen ringde. Jag svarade yrvaket och en pigg röst i andra änden tyckte att jag skulle följa med och bada. Jag lämnade nån ursäkt tror jag, men jag ångrade mig och ville visst med, så jag knallade bort till stadium och köpte två bikiniöverdelar och en underdel (jag hatar att shoppa bikiniöverdelar!). Alltsomallt gick det på hundrafyra spänn. Halva reapriset is the shit!
Sen tog jag svängen om obs, för att se om de hade kvar baddräkten jag tyckte om (man kan ju prova) men den fanns bara kvar i blått och orange - nejtack... Lika bra det förresten, för iochmed det tjänade jag nästan femtio spänn, som jag kunde köpa frukt för sedan : )
Det visade sig sedan att tjejorna (har ni listat ut att det är Jessica och Linda än?) missat bussen mot Snipen i Lindome, så de tog tåget tillbaka till Kållered, där 764an till Tulebo missades även den. På grund av försenade tåg. Härmed tycker jag att vi alla reser våra mittenfingrar åt västtrafik.
Men men. Lindas snälla Monkamammi hämtade oss och körde upp till sjön. Där badade viiiiinte så mycket som vi låg på bryggan/flotten/whatever och slappade och iundertecknad lyckades dra på sig en fet solbränna, korkad och oinsmord som jag var. Vi kom dit typ kvart i tolv också, så det var ju inte den bästa tiden om man vill chilla med solen. Vi åkte därifrån med 15.44bussen och ner till cemtrum där vi käkade på nisses innan alla drog åt varsitt håll.
Sedan mötte jag och Jessica dock upp varandra för att åka till Frölunda och gosa med katterna samt hämta kameraminne och solskydd. Solskydd och kylbalsam var dock svårfunnet, och jag insåg plötsligt att Petra har ju mina såna grejjor. Dumma mig. Och mitt tält har jag inte heller. Saker som hamnade fel efter hultsfred. Jag är väl inte känd för att tänka igenom saker direkt :p
Men men, det är väl inget att vara känd för å andra sidan. Jag är hellre känd för... Att jag är himlarns snäll och gölls kanske?
Från Frölunda åkte vi in till stan där vi käkade vindruvor i väntan på Linda som kom med ett försenat tåg. Sen gick vi till Kungstorget för att se a dolly tribute.
Efter det var det dags att vända tillbaka till Kållered. Jessica ska upp imorgon och sådär, och i ärlighetens namn är jag fortfarande trött i fötterna, och mina axlar sviiir. Men men, shit happens. Lite solsveda får man räkna med när man är ute och leker med världens mysigaste änglar... Nåja... Två utav dem iallafall.

Nästa helg är det utgång som sagt. Firande av Linnéas artonårsdag, och Lindas nittonårsdag. Och snart fyller Frida år också. Värstans vad alla är lejon överallt.

Det finns en del bilder i min bilddagbok från igår (lördags) också, om ni är intresserade.

Nu ska jag nog glo på tv eller nåt istället, för här kan jag inte sitta med bränd nacke... Är huvudet dumt...

Take Care!

2 kommentarer:

Frida sa...

tro det eller ej men jag är faktiskt jungfru;)

Saxkrig sa...

Du är det? Fan jag klurade på det... Men men... Nästan lejon : )