14 juli 2006

Hmms

Det känns som om jag inte uppdaterat på en vecka. Men jag tror att det är strunt samma, för det känns som om jag beräättat allt som hänt typ... Jaja. Kan ju försöka babbla om litegranna...


Så... Fick ju reda på att mitt rum skulle ordnas denna veckan, så jag åkte till brorsan.
I onsdags ringde Victor och berättade att målarna skuklle börja på Torsdag morgon >:(
Detta innebär att jag kunde varit hemma med katten fram till i alla fall onsdagkvällen.

Hursomhelst så ska de vara klara i eftermiddag, och då ska jag hem.
Så ska jag gosa med Sebbie.

I Måndags satt jag och Linda och Frida och snackade i drygt fyra timmar över en påse chips och en flaska cola. Det var himla trevligt. Jag underskattar Frida (Om du blir sur nu Frida, så fortsätt bara läsa. Jag tycker jag fick till det ganska bra här). Absolut. När vi inte ses tänker jag liksom inte på henne så mycket som hon förtjänar, för när vi väl ses är hon totalt görgo.


Sen i Tisdags... Eller var det i Tisdags vi var hos Frida?

Jaja. Hursomhelst. I Onsdags var jag på Ikea med Anna en sväng. Hon skulle kika på en byrå och ett datorbord och sådär.
Sen målade jag en hylla. Den är svart nu (förstås) och ska sättas upp i vardagsrummet så att projektoirn har något att stå på.
Jag har tipsat Totto om att köpa en vit rullgardin på ikea (Ekonomiduk) och han blev heltänd på den idén. Tack Jennie och Atilla.

Igår hann jag äta frukost.... Sen stack jag bort till Kållered köpcentrum (aka eken och ikea)
. K-center hade hon redan hunnit med, och köpt en ursöt klänning och ursöta skor och sådär.
Hon hade för övrigt en ursöt jacka på sig.

Så jag var på Ikea två dagar i rad.
Så var det aldrig när jag bodde i Kållered :p

Jeje. Sedan gick jag mot vårdcentralen för att möta Linda, men sen slog det mig att jag hade en kort stund innan vi skulle ses (kvart över två) så jag rushade upp till brorsan och tog en snabbdusch innan jag - tio över två -
gick ner till Vårdcentralen igen. Och jag var punktlig : )
Strax därefter (jag hann ungefäår slå upp boken jag läser) kom Linda. Så gick vi in. PÅ Vårdcentralen tog det jättelång tid och alla gick jättehögljutt på dumma äckliga låta-mycketgolvet.

Efter typ två timmar stack vi to Lindas place. Här skulle färgas hår.
Men först åt vi, då mitt hår fortfarande(!) var lite blött.
Okej... Henna då va... Lurigt och omständigt.
Först skulle en stenhård kaka bli färg med konsistens som gräddfil. Det var jättejobbigt och klumpigt, grusigt och dannt. Dessutom såg det ut som lera en stund... Sen blev det värre... It looked like poo! From a cow!

När färgen var blandad (tog oss typ en halvtimme eller nåt)
så skulle den appliceras. Detta var görläskigt och tog trekvart.
Klockan var typ kvart i sju då vi virade in mitt huvud in i plastfolie (ju mindre luft hennan får, desto rödare blir den) och vi gick upp på Lindas rum och började kolla austin powers... Det var roligt ungefär lika länge som en glasspinne (japp. jag menar bokstavligt talat), sen stängde vi av och kollade lite little Britain på laptopen. Helt okej, men ändå inte riktigt min typ av humor alla gånger. Även om viktväktarsketchen fick mig att le rätt så brett.
Efter detta slog vi ihjäl tid på youtube och folks bloggar. Lite på voolife också (Yes... Jag har nu EN kompis med voolife).
Klockan var kvart i elva, eller kanske var den tillochmed elva, när jag gick för att skölja ur hennan. Det var jobbigt. Mycket grus och bös och jag sköljde seriöst två gånger mer än med normal färg.
När detta var klart såg mitt hår inte alls rödare ut än förut, men det börjessonska duschgolvet såg betydligt grusigare ut än förut. Jag gjorde en enorm insats och lyckades spola bort det mesta, men betvivlar nästan att jag lyckades med allt.

Jaja. Hursomhelst.
Jag kom tillbaka till Brorsan runt tolv. Efter att jag och Linda väntat på att mitt hår skulle torka och gjort Quiz i stil med "wich CSI are you?"
Linda blev Grissom på ett quiz och Greg på ett annat. Själv hann jag bara göra ett, och blev SARA! Fatta vilken bitchslap! SARA SIDLE! Jag tycker inte ens OM Sara jävla Sidle!
Jag blev lite bitter en stund.

Vid två hade jag och Koffer roat oss med Jan Bylund och Flash Flash Revolution tillräkligt ansåg Anna och skickade oss i säng.


Idag har jag hunnit ta reda på hur man tar bort vänner på voolife (det var jättelätt) och så har jag tagit bort några stycken som inte spelar nån roll liksom. Kvar är Mark och Linda :P
Sen var jag nere på Netto för en stund sedan och köpte mjölk så att jag och Koffer ( och Kristina?) kan få oboy till frukosten.

I onsdags skulle jag ha gått på bio med Frida, Henke och Marcus, men det var så superdåligt med biljetter, så vi bestämde oss för att Fredag blev bättre. Ikväll alltså. Frågan är dock om jag kommer fixa det. Känner mig så tokdeppig att två och en halv timma i ett mörkt rum lär få mig att vilja dö.
Imorgon vill Frida gå ut, så jag och Linda ska väl med. Och så några kompisar till Frida, men nu är jag skeptisk till det med, eftersom alkohol sällan fått mig att må så mycket bättre när jag är deppad. Okej. Blir jag riktigt full så blir jag väl glad. Men när jag kommit halvvägs blir jag bara ännu mer deppad och dricker så långsamt att jag inte blir vare sig mer eller mindre nykter. Rätt kass med andra ord, så jag funderar på att lämna återbud. Så får det bli en annan gång. Kanske en fredag... Kanske på Monocrome. Kanske att Marcus och Eric är där så att Linda får se Colin Farrel-lookaliken IRL.
Let's cross our fingers, Key?Take Care!

3 kommentarer:

Nea sa...

Hmm..vad är det du är deppig för egentligen? Något som kan fixas? Det är ju inte kul att vara deppig...

Saxkrig sa...

Nae Det är mest allmänt... Sen beror det mycket på folk också... Inget att göra åt alltså. Det enda jag kan göra är att hitta på saker att göra som får mig att glömma det. Typ umgås med kompisar och prata om annat

Pia sa...

hej skrutfia! Du ska inte ut och festa om du mår dåligt. lyssna på mig. Det blir bara kass. Mår du dåligt ? Hitta saker som får dig att må bra. Sol, kel med katten , laga en tre rätters middag och bjud en vän, ta ett bad, smörj in dig , läs en otroligt bra bok, sticka en halsduk till vintern, se en blomma växa, Ta det lungt. Det ordnar sig.
Kram din skruttfia från Ugglegården.